Siirry sisältöön

Tule kehittämään tutkintoa kanssamme

Uudenlaiset sote-palvelut tarvitsevat uudenlaista johtamista! Diakin monialaisen ja yhteensovittavan johtamisen ylempi AMK-tutkinto kouluttaa ammattilaisia kehittämään asiakaslähtöisiä, uuden ajan sote-palveluita. 

Kuvassa on mieshenkilö ja teksti "ylempi AMK-tutkinto monialainen ja yhteensovittava johtaminen".Monialainen ja yhteensovittava johtaminen -koulutusohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijan osaamista monialaisen yhteistyön ja asiakaslähtöisten palveluiden johtamisessa.

Tutkintokoulutus toteutetaan tiiviissä työelämäyhteistyössä. Opiskelijat ratkovat todellisia ja ajankohtaisia organisaatioiden haasteita, verkostoituvat yli organisaatiorajojen, saavat menetelmäosaamista innovoidakseen uusia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden, palveluntuottajien ja tilaajien sekä tutkimus- ja kehittämistoimijoiden kanssa.

Kumppaniksi kehittämään

Haemme kumppaneita, joille tarjoamme mahdollisuutta olla mukana tutkinnon toteuttamisessa.  Kumppanit pääsevät kehittämään yhteiskunnan hyvinvointiin liittyvää toimintaa asiantuntijoiden ja alan tulevaisuuden tekijöiden kanssa.

  • Tule mukaan pohtimaan kanssamme, miten opintojen toteutus voisi palvella alueellista kehittämistyötä.
  • Kehittämiskumppanuus voidaan liittää organisaationne ajankohtaiseen kehittämistyöhön esimerkiksi oppimistehtävien ja opinnäytetöiden muodossa.

YAMK-tutkinnon keskeiset sisällöt ovat:

  • Monialaista tukea tarvitsevien asiakkaiden palveluiden kehittäminen
  • Monitoimijaisen yhteistyön johtaminen ja kehittäminen
  • Yhteensovittava johtaminen
  • Yhteiskehittämisen johtaminen

Lue lisää syksyllä 2021 aloittaneesta koulutuksesta ajankohtaisuutisesta!

Ota yhteyttä

Anne Määttä, palvelujärjestelmäkehityksen erityisasiantuntija, p. 0400 979932, anne.maatta@diak.fi

Arja Koski, lehtori, p. 040 869 6016, arja.koski@diak.fi