Siirry sisältöön

Yhteistyötä, joka konkretisoi ideat toteutuksiksi

Yhdenvertaiset sote- ja työllisyyspalvelut saavutetaan pitkäjänteisellä yhteistyöllä, jolle on määritelty tavoitteet ja turvattu riittävät resurssit.

Eri toimijoiden yhteisessä hankkeessa yhteinen kehittämistyö alkaa jo tavoitteiden määrittelystä. Ulkopuolisella rahoituksella varmistetaan, että työ johtaa vaikuttaviin tuloksiin.

DiakHub kokoaa kumppaninasi keskeiset toimijat yhteen, etsii sopivimmat rahoitusmahdollisuudet hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi sekä johdattaa suunnitteluun ja toiminnan toteutukseen.

Ota yhteyttä, niin pohditaan yhteistä hankeideaa.

Miksi DiakHub?

DiakHubin osaajilla on kokemusta tuloksellisesta rahoituksen hakemisesta ja hankkeiden vetämisestä alusta loppuun. Esimerkkejä:

  • Nuorten palvelupolut: Nuorten palvelupolut -hankeperheessä palveluja kehitetään nuorilähtöisesti ja yhdessä nuorten kanssa. Diakin koordinoima toiminta tarjoaa tutkimukseen pohjaavia työvälineitä, toimintamalleja ja suosituksia nuorille suunnattujen palvelujen kehittämiseen.
  • Ilona – sosiaalinen yrittäjyys väylänä mielekkääseen työhön: Hankkeen tavoitteena on etsiä innovatiivisia ratkaisuja ja uusia työllistymisen reittejä niille henkilöille, joiden työllistyminen on erityisen haasteellista. Diak on mukana toiminnassa yhtenä kumppaneista.
  • Katso myös muut Diakin käynnissä olevat hankkeet.

Diakin kehittämät ratkaisut osaksi hankeyhteistyötä

Diakin kehittämät ratkaisut ovat hyödynnettävissä hanketyöskentelyn tukena.

Express Yourself -hankkeessa hyödynnettiin onnistuneesti 3X10D®-elämäntilannemittaria nuorten hyvinvointimuutosten arvioinnissa neljässä Euroopan maassa. Kouluopetukseen sisällytetyt itseilmaisutunnit vaikuttivat oppilaiden hyvinvointiin ja opiskelumotivaatioon merkittävästi.

Oppilaiden hyvinvoinnin itsearvioinnissa käytettiin 3X10D®-elämäntilannemittaria ennen ilmaisutunteja ja niiden jälkeen.

Katso video mittarin todentamista oppilaiden hyvinvoinnin muutoksista:

Muuta toteutunutta yhteistyötä:

  • SOSKU-hanke
  • Tsemppaa hyvä fiilis
  • Jälkihuollon laadun kehittäminen ja hyvinvointivaikutusten arviointi yhdessä Tampereen kaupungin kanssa.

Onko mielessäsi hyvinvoinnin vahvistamiseen liittyvä hankeidea, jota haluaisit viedä kanssamme eteenpäin?

Ota yhteyttä

Lähetä sähköpostia osoitteeseen hub@diak.fi  tai täytä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.