Siirry sisältöön

Asiantuntemusta tueksesi

Kun palvelujärjestelmää kehitetään ja ihmisten osallisuutta vahvistetaan pitkäjänteisesti, taustalla on oltava vankkaa mutta käytännönläheistä tutkimustietoa.

DiakHubin kautta pääset vaivattomasti käsiksi viimeisimpään asiantuntijatietoon sote-alan painavimmista keskustelunaiheista. Voit pureutua ajankohtaisten viheliäisten ongelmien syihin sekä keinoihin, joilla vaikuttaa niihin juuria myöten.

Hyödynnä huono-osaisuuskartan dataa

Mistä saada tietoa palveluiden suuntaamiseksi sinne, missä niitä tarvitaan kipeimmin? Huono-osaisuus Suomessa -karttapalvelusta saat kattavaa tietoa hyvinvoinnin erilaisista katvealueista ja alueellisista eroista.

Sivuston antaman tiedon avulla voit kohdistaa hanketyötä tai palveluita aiempaa selkeämmin ja perustellummin.

Perehdy julkaisuihimme

Ulottuvillasi on niin tiiviimpiä kuin kattavampia tutkimuksia ja työelämätoimijoiden kanssa tehtyjä selvityksiä esimerkiksi siitä, mikä vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ja osallisuuteen ja miten niitä voidaan arvioida ja parantaa.

Entä millaiset toimintamallit sujuvoittavat palveluketjuja ja tehostavat sote-palveluita asiakaslähtöisyydestä tinkimättä? Tutustu tutkimuksiin ja julkaisuihin.

Tutustu osaajiimme

Etsitkö vahvistusta näkemyksillesi tai inspiraatiota kehitystyöhösi?

Lukuisat asiakkaamme ovat tilanneet DiakHubin osaajilta mm. selvityksiä, luentoja ja inspiroivia puheenvuoroja hyvinvoinnin ja osallisuuden tilasta Suomessa sekä sote- ja työllisyyspalveluiden kehityssuunnista.

Tutustu hubilaisiin.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Lähetä sähköpostia osoitteeseen hub@diak.fi  tai täytä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.