Siirry sisältöön

Zekki-digipalvelu pääsi TerveSos-kilpailun finaaliin

DiakHubin nuorille suunnattu Zekki-digipalvelu on mukana Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) TerveSos-kilpailussa, jossa palkitaan yleisön suosikki sekä arviointiraadin valinta 24.5.2022.

TerveSos-kilpailuun haettiin vuonna 2022 kestävään hyvinvointiin perustuvia monitoimijaisia toimintamalleja ja ratkaisuja. DiakHubin Zekki-digipalvelu on yksi viidestä finalistista.

Haetut toimintamallit voivat olla kohderyhmän osallisuutta ja hyvinvointia lisääviä ratkaisuja, sote-alan työn imun ja pitovoiman kehittämistä tai palvelujen kestävyyden takaamista muuttuvissa olosuhteissa.

Zekki kannustaa nuorta pohtimaan omaa hyvinvointia ja ohjaa matalan kynnyksen palveluihin. Vastaamalla 10 kysymykseen nuori saa yhteenvedon, joka auttaa pohtimaan omaa elämää ja tulevaisuutta. Vastausten perusteella tarjotaan tilanteeseen sopivia palveluita ja lisätiedon lähteitä.

Finaalissa on viisi kilpailijaa, joihin voit tutustua  kilpailun verkkosivuilla. Zekkiin voit tutustua suoraan tästä linkistä. 

Äänestys päättyy 5.5. klo 16. Yleisön suosikki ja arviointiraadin valinta kisan voittajaksi julkistetaan 24.5.2022 TerveSos-tapahtumassa.