Siirry sisältöön

Webinaari: Tutustu Huono-osaisuus Suomessa -karttapalveluun

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Huono-osaisuus Suomessa -karttapalveluun 11.5.2022 klo 9–11. Webinaarissa pureudutaan erityisesti Pohjois-Pohjanmaan kuntien tilanteeseen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Hyvinvointityötä tehdään jatkossa sekä hyvinvointialueilla että kunnissa. Huono-osaisuus Suomessa -karttapalvelu hyödyttää tiedollaan niin hyvinvointialueiden rakentajia, kuntien hyvinvointityöstä vastaavia kuin myös kehittämishankkeissa toimivia ja palvelujärjestelmien uudistajia.

Aika: 11.5.2022 klo 9–11
Paikka: Teams-ohjelman välityksellä

Webinaarissa tutustutaan Huono-osaisuus Suomessa -karttapalveluun erityisesti Pohjois-Pohjanmaan esimerkkien valossa. Tutustu webinaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan  Yhdessä osallisuutta -hankkeen verkkosivuilla.