Siirry sisältöön

Kilpailu opiskelijoille: NAL ry etsii ideoita nuorten asumiseen!

Ryhmä nuoria kävelee ja keskustelee.
Nuorisoasuntoliitto ry (NAL) järjestää ideakilpailun, jossa etsitään uusia ratkaisuja nuorten asumiseen ja siihen liittyviin palveluihin, konsepteihin ja toimintatapoihin.

Ideakilpailu on osa Nuorisoasuntoliiton 50-vuotisjuhlavuotta, ja sen tarkoituksena on keksiä uusia avauksia nuorten asumiseen. Kilpailuun voivat osallistua 2–6 korkeakouluopiskelijan joukkueet.

Kilpailussa voi ratkoa nuorten asumiseen liittyviä haasteita, pyrkiä parantamaan nuorten arjen hyvinvointia tai etsiä ratkaisua asumiseen kytkeytyviin ilmiöihin, kuten kierrätykseen, kestävään kuluttamiseen tai energiatehokkuuteen.

Ideat voivat olla esimerkiksi palveluita, asukastoiminnan muotoja, jotain taloihin ja niiden rakentamiseen liittyvää tai tapoja synnyttää vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä naapurien kanssa.

Miten mukaan ideakilpailuun?

  • Kokoa opiskelukavereistasi 2–6 hengen joukkue
  • Osallistukaa kilpailun Kick Off -tilaisuuteen 15.9. klo 14–15 Zoomissa. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tästä!
  • Kehittäkää joukkueenne idea timanttiseksi ja toimittakaa se 14.11. mennessä kilpailun järjestäjille.
  • Finaaliin valitaan kolme parasta joukkuetta. Finalistit osallistuvat sparraustyöpajaan.
  • Finaali järjestetään 10.12. Nuorisoasuntoliiton juhlaseminaarissa Helsingissä Kuntatalolla. Finalistit esittelevät ideansa tuomaristolle seminaarissa. Voittajan valitsemisen lisäksi kaikki finalistit palkitaan tilaisuudessa rahapalkinnoilla!

Lisätietoa kilpailusta