Siirry sisältöön

Webinaari: Näin käytät ilmaista Zekki-digipalvelua työssä nuorten kanssa

Kuvituskuva, jossa nuori seisoo mäen päällä ja teksti webinaari Zekki-digipalvelu työssä nuorten kanssa ke 19.5. klo 9-10
Miten nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset voivat hyödyntää Zekkiä? Maksuton Zekki on itsearviointiin perustuva digipalvelu, joka antaa nuorelle kokonaisarvion hänen elämäntilanteestaan sekä tarvittaessa suosituksia palveluista. DiakHub järjestää ke 19.5. klo 9–10 webinaarin, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kuulemaan Zekki-palvelun mahdollisuuksista työssä nuorten kanssa.

Webinaari esittelee 15–25-vuotiaille nuorille suunnattua Zekki-digipalvelua. Vastaamalla 10 kysymykseen Zekki-palvelussa nuori voi kartoittaa muutamassa minuutissa elämäntilanteensa, johon sivusto suosittelee sopivia palveluita.

Zekki-palvelu toimii keskustelun herättäjänä nuoren kanssa, koska itsearvioinnissa kaikki elämän osa-alueet ja nuoren omat toiveet nousevat esille. Ammattilainen voi hyödyntää palvelua nuorten kanssa tehtävän työn tukena.

‒ Zekkiä voi käyttää monella tavalla työskenneltäessä nuorten kanssa. Se sopii mainiosti esimerkiksi yhteisen keskustelun avaajaksi tai siihen kohtaan, kun mietitään nuoren tarpeita ja toiveita, projektipäällikkö Reija Paananen Diakonia-ammattikorkeakoulusta sanoo.

DiakHubin järjestämä webinaari 19.5. klo 9–10 on suunnattu opettajille, nuorisotyöntekijöille, ohjaajille ja kaikille nuorten kanssa työskenteleville tai nuorten palvelujen kehittämisestä kiinnostuneille. Teams-alustalla pidettävää tilaisuutta vetävät Nuorten digitaaliset palvelupolut -hankkeen Reija Paananen ja Reetta Alanko. Omia näkemyksiään Zekistä kertovat myös hankkeen kehittäjäryhmän nuoret.

Tilaisuuden ohjelma:

 • Mikä on nuorilähtöinen digipalvelu Zekki? 
  Käyttäjälähtöisyys, yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu osana Zekin kehittämistyötä
 • Zekki apuna ammattilaisen työssä
  Nuorten näkökulma: Renin al Bayatti Sami Luukela, kehittäjäryhmä
  Kommenttipuheenvuoro: Hanna Siltanen, kehittämiskoordinaattori, Takuusäätiö
 • Ota Zekki käyttöön!
  Kysymykset ja kommentit

Linkki Teams-kokoukseen lähetetään kaikille osallistujille ennen tapahtumaa.

>> Ilmoittaudu tapahtumaan 18.5 mennessä 

>> Lue lisää Zekki-digipalvelusta ammattilaiskäytössä

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Reija Paananen, reija.paananen@diak.fi, p. 040 508 4294